contact en route

contact logo

Rood Noot
Oude Vleutenseweg 33
3541 BE Utrecht (Leidsche Rijn)

Stal Thamen is bereikbaar via:
infothamen[a]thamen-welshponies.com

route logo

Fietsers omschrijven Rood Noot als “die boerderij aan het einde van de Vleutenseweg, net over de gele brug”. Treinreizigers tussen Utrecht en Den Haag/Rotterdam zien de boerderij aan zich voorbijschieten, en automobilisten rijden boven de nok van de schuur voorbij. De omgeving verandert sneller dan Tomtom-software-updates, daarom lichten we de route even toe:

Fiets vanuit Leidsche Rijn – Fiets langs de Rode CineMec-bioscoop richting de Gele Brug. Neem rechts de weg naar beneden richting parkeerterrein Cinemec. Links onderaan de helling is de ingang van Rood Noot.

Fiets vanuit Utrecht Centrum – Volg Vleutenseweg richting Leidsche Rijn (Gele Brug + DE-fabriek). Neem na de Gele Brug de tweede afslag links richting bioscoop CineMec en dan de eerste links naar beneden. Links onderaan de helling is de ingang van Rood Noot.

Bus –  Vanaf Centraal Station lijn 28  richting Vleuterweide, halte station Leidsche Rijn (de eerste halte na de Gele Brug). Neem achter het rode gebouw van CineMec de trap naar beneden en loop over het parkeerterrein naar de boerderij.

Trein – loop vanaf Station Leidsche Rijn richting Berlijnplein en neem achter het rode gebouw van CineMec de trap naar beneden en loop over het parkeerterrein naar de boerderij.

Auto/motor vanaf de A2 –  volg Ring Utrecht West. Neem afslag 7 en volg de borden Muziektheater / Utrecht Centrum. Sla rechts de Wolfgang Pauliweg in en volg deze langs de A2  richting p+r Berlijnplein of volg de rode bordjes richting CineMec. Met een grote U-bocht onder spoor en twee wegen door richting CineMec. Rechts zie je de boerderij. Parkeer je auto op de parkeerplaats van CineMec (tegenover de boerderij).

Auto/Motor vanuit centrum – Rijd de Gele Brug over en volg de borden p+r Berlijnplein. Rij onder het spoor door en neem dan de eerste afslag rechts richting p+r Berlijnplein of volg de rode bordjes richting CineMec. Parkeer je auto op de parkeerplaats van CineMec (tegenover de boerderij).

NAVIGATIE: Als u Oude Vleutenseweg 23 (i.p.v. 33) 3541BE Utrecht instelt, dan is de kans groot dat u op de juiste plek aankomt.


Grotere kaart weergeven